Έρχεται ο χειμώνας

Η πρόγνωση του καιρού για τις δύο πρώτες μέρες του Οκτώβρη {01-02/10/2018}.

Rain
Με βροχές υποδεχόμαστε τον Οκτώβρη. [Photo Credits: David Marcu/UNSPLASH]

(OnlinEpikairotita) — Με σύννεφα και βροχές υποδεχόμαστε τον Οκτώβρη, ενώ περίπου το ίδιο σκηνικό αναμένεται και για αύριο. 

Το απόγευμα στα ορεινά, το εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Μάλιστα στις περιοχές των καταιγίδων υπάρχει ενδεχόμενο να σημειωθεί χαλαζόπτωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό και σε όλα τα παράλια θα πέσει στους 19 βαθμούς και στα ψηλότερα ορεινά στους 12.

Weather Cyprus - 01-02.10.2018
Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 01-02/10/2018. (Table Credits: Department of Meteorology Cyprus)

Αύριο Τρίτη (2/10) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτύσσονται νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό θα ανέλθει στους 33 βαθμούς, σε όλα τα παράλια στους 29 και στα ψηλότερα ορεινά στους 22.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com