Επιστήμη & Τεχνολογία

MOTO X – το νέο smartphone της Google!H Google παρουσίασε το νέο Smartphone με το όνομα Moto X. Θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ και οι τιμές του θα ξεκινούν από 199 δολάρια. 

Η σημαντικότερη καινοτομία του νέου «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου είναι, ότι ακούει συνεχώς τον κάτοχό του. Έτσι αντιδρά στις φωνητικές εντολές του, ακόμη και αν βρίσκεται σε κατάσταση Stand-by. Το Μoto X εφοδιάζεται με λογισμικό Android και μνήμη 16 ή 32 Gigabyte ανάλογα με την έκδοση, ενώ το κέλυφος της συσκευής είναι από κρύσταλλο.

Η Motorola, που ανήκει πλέον στη Google, σχεδιάζει επίσης την ανάπτυξη παρόμοιων κινητών τηλεφώνων κυρίως για την ευρωπαϊκή αγορά, δεν θέλησε όμως να ανακοινώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)