Ναυτιλία

Η Νατάσα Πηλείδου στο top 10 γυναικών με τη μεγαλύτερη επιρροή στη ναυτιλία — Lloyd’s List

Στη λίστα με τις 10 γυναίκες που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στη ναυτιλία για το 2019 συμπεριλήφθηκε η υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου.

Το ‘Lloyd’s List’ ανακοίνωσε την Παρασκευή πως η καθιερωμένη λίστα του που αφορά τους 100 επαγγελματίες με επιρροή στη ναυτιλία πρέπει να αντικατοπτρίζει και την γυναικεία παρουσία και ηγεσία σε οργανισμούς, εταιρείες και οργανωμένα σύνολα.

Πριν την καθιερωμένη ανακοίνωση των 100, δημοσιεύθηκε η λίστα με τις 10 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα της Ναυτιλίας που αποτελούν την επιτομή των αξιών του ΔΝΟ όσον αφορά την ενδυνάμωση των γυναικών στον τομέα.

Σε ανακοίνωση του, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας ανέφερε πως «Είναι μεγάλη μας τιμή που η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου, κ. Νατάσα Πηλείδου, βρίσκεται στη λίστα του Lloyd’s με τις 10 γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη ναυτιλία για το 2019, δικαιώνοντας τις προσπάθειες του ΥΦΥΝ για να καταστήσουν την Κύπρο πιο ελκυστικό προορισμό για τη ναυτιλιακή βιομηχανία και να προωθηθούν οι ίσες ευκαιρίες στον τομέα της ναυτιλίας».

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close