Κύπρος

Νεκρός 27χρονος μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε 50χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 111μg℅ αντί 22μg℅

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του ένας 27χρονος από τη Λεμεσό, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 00:45, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου πριν από την έξοδο Μουταγιάκας, όταν το όχημα του 27χρονου χτυπήθηκε στο πίσω μέρος από όχημα που οδηγούσε ένας 50χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 27χρονος πέθανε ακαριαία, ενώ ο 50χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κάταγμα σπονδύλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 50χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 111μg℅ αντί 22μg℅, που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο.

Τα στοιχεία του θύματος δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία. Πρόκειται, για τον Παναγιώτη Χριστοφόρου, ηλικίας 27 ετών, από τη Λεμεσό.

Ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, σε δηλώσεις που έκανε από τη σκηνή του δυστυχήματος είπε ότι αιτία του νέου θανατηφόρου είναι και αυτή τη φορά ο ανθρώπινος παράγοντας.

«Σύμφωνα με την πορεία των οχημάτων, ενώ κατευθύνονταν δυτικά προς Λεμεσό, το αυτοκίνητο του 27χρονου κτυπήθηκε στην πίσω πλευρά από το αυτοκίνητο του 50χρονου αλλοδαπού. Από τη σύγκρουση, η οποία ήταν βιαιότατη, το αυτοκίνητο κτύπησε διαδοχικά στα μεταλλικά κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια απόσταση γύρω στα 200 μέτρα από το σημείο που κτυπήθηκε», είπε ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού.

Λόγω του δυστυχήματος, η αστυνομία έκλεισε το συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων της σκηνής του δυστυχήματος.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close