Λάρνακα

Νεκρός 56χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα – Δεν φορούσε ζώνη

Ένας 56χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το Σαββάτο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε λεωφόρο στη Λάρνακα προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα διάβασης πεζών.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 18:30 στη Λεωφόρο Φανερωμένης με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας προς τον κυκλικό κόμβο Φανερωμένης. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 56χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε διαχωριστική νησίδα διάβασης πεζών, ανέφερε η αστυνομία.

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 56χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Ο υπεύθυνος Τροχαίας της επαρχίας Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ εξήγησε πως στον συγκεκριμένο δρόμο οι οδηγοί δεν μπορούν να αναπτύξουν μεγάλες ταχύτητες.

«Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο από την πρόσκρουση στην νησίδα δεν είναι πολύ σοβαρές, αφού η σύγκρουση δεν ήταν βίαιη, ενώ ενεργοποιήθηκε και ο αερόσακος του οδηγού», είπε ο υπεύθυνος Τροχαίας Λάρνακας.

Ο θάνατος του οφείλεται σε σύνθλιψη ήπατος συνεχεία του τροχαίου δυστυχήματος, όπως διαπιστώθηκε από τη νενομισμένη νεκροτομή η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Το θύμα του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και ονομάζεται Μιχάλης Πολυκάρπου, 56 ετών, από τη Λάρνακα.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close