Κύπρος

Νεκρός 61χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα

Ένας 61χρονος άνδρας σκοτώθηκε την Παρασκευή, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με σταματημένο αυτοκίνητο που ήταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στον υπεραστικό δρόμο Κόσιης–Αθηαίνου. Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο του 61χρονου συγκρούστηκε ελαφρά με αυτοκίνητο που βρισκόταν ακινητοποιημένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, λόγω μηχανικής βλάβης. Ακολούθως, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε αρχικά στο σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα κι έπειτα σε δέντρο.

Από την σύγκρουση, ο 61χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα του και χρειάστηκε η παρέμβαση των μελών της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του σταματημένου αυτοκινήτου, ένας 28χρονος, ο οποίος την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν εκεί, έξω από το όχημα του. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο άτυχος 61χρονος ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και ονομάζεται Ανδρέας Κουζαπάς, από την Αθηαίνου.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close