Μουσική

Νέο τραγούδι με αύρα του εξωτερικού από τη νεαρή Κύπρια Medusa

Το τραγούδι μεταδόθηκε στο ραδιόφωνο του BBC, λαμβάνοντας εγκωμιαστικά σχόλια από την παρουσιάστρια.

Η νεαρή, ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Ραφαέλα Χαραλάμπους, με το καλλιτεχνικό όνομα Medusa, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι που συνδυάζει τον φρέσκο ήχο και την αύρα του εξωτερικού με την εκφραστική φωνή της.

Στο νέο single, με τον τίτλο ‘I Don’t Mind (Under The Covers)’, συμμετέχει ο ανερχόμενος ράπερ Q Smth. Τη μουσική υπογράφει η Medusa και τους στίχους επίσης η ίδια μαζί με τον Q Smth.

Το τραγούδι μεταδόθηκε το περασμένο Σάββατο στο ραδιόφωνο του BBC, σε τοπικό σταθμό, λαμβάνοντας εγκωμιαστικά σχόλια από την παρουσιάστρια Emily Pilbeam.

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο κομμάτι με φρέσκο R&B-pop ήχο, επηρεασμένο από τις καλλιτεχνικές παραγωγές των Jorja Smith και Mabel. Το κομμάτι ενσωματώνει στοιχεία από την παλιά σχολή του R&B από καλλιτέχνες όπως ο Justin Timberlake και ο Chris Brown.

«Θα σας κάνει να αφεθείτε στη στιγμή. Οι στίχοι του τραγουδιού εκφράζουν την αντίληψη πως δύο άνθρωποι δεν πρέπει να γνωρίζονται μεταξύ τους μόνο για να γίνουν εραστές, αλλά για να αισθάνονται καλά και να διασκεδάζουν», μας είπε η Medusa, σχολιάζοντας το ‘I Don’t Mind (Under The Covers)’.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί η Medusa. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον επίσης ταλαντούχο Κύπριο Koboi και οι δύο τους δημιούργησαν το «Way Up».

Με καταγωγή από τη Λευκωσία, τα τελευταία τρία χρόνια ζει στη Μεγάλη Βρετανία όπου σπουδάζει μουσική στο Leeds College of Music. Η 21χρονη Ραφαέλα Χαραλάμπους (Medusa) ασχολείται με τη μουσική για περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ πλέον γράφει τα δικά της τραγούδια και μπιτ.

Το ‘I Don’t Mind (Under The Covers)’ είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες από τις 17 Ιανουαρίου 2020.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close