Ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως αίθριος

(OnlinEpikairotita) — Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη την Κύπρο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Ο καιρός σε όλη την Κύπρο σήμερα Τετάρτη (11/4) αναμένεται να είναι γενικά αίθριος, με λίγες μόνο νεφώσεις κατά περιόδους που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί το απόγευµα στα νότια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Αργότερα αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και οµίχλη και πιθανό χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη, 11/4/2018. (Graphic Credits: Department of Meteorology Cyprus)

Copyright © 2018 OnlinEpikairotita.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.