‘Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος’ από τον Σεπτέμβριο και στον ΣΚΑΪ

O Pio Adynamos Krikos

Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι ‘Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος’ που κάνει πάταγο τα τελευταία δύο χρόνια στην Κύπρο θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο και στην Ελλάδα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι στο νέο του πρόγραμμα περιλαμβάνεται και το τηλεπαιχνίδι γνώσεων ‘Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος’, το οποίο προβάλλεται στην Κύπρο από το ΡΙΚ.

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων είχε προβληθεί και στο παρελθόν στην ελληνική τηλεόραση, από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και με παρουσιάστρια την Έλενα Ακρίτα.

tasos_tryfonos
Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού ‘Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος’, Τάσος Τρύφωνος.

Σε σχετική ανακοίνωση του σταθμού αναφέρεται ότι την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου στην Κύπρο, και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, παραγωγής BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την “αλυσίδα” κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com