Πολιτική

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βορείου Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συναντήθηκε την Πέμπτη με Πρόεδρο της Βορείου Μακεδονίας, Stevo Pendarovski, στην Ιερουσαλήμ, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στο 5ο Παγκόσμιο Φόρουμ για το Ολοκαύτωμα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των περιφερειακών εξελίξεων, ενώ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο Pendarovski για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, Stevo Pendarovski. Ισραήλ, Ιερουσαλήμ, 23 Ιανουαρίου 2020.[Photo Credit: Christos Avraamides/PIO]

Από κυπριακής πλευράς, παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, η Πρέσβειρα της Δημοκρατίας στο Ισραήλ, Θεσσαλία Σαλίνα Σιάμπου, και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλενα Μηνά.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close