Πολιτική

Ο ΥΠΑΜ στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη

Ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης αναχωρεί απόψε για την Αθήνα, για επίσημη επίσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του, Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, αύριο το πρωί, θα πραγματοποιηθούν οι διαβουλεύσεις μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων στο ΓΕΕΘΑ ενώ ο κ. Φωκαΐδης θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας. Αργότερα ο ΥΠΑΜ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση.

Ο κ. Φωκαΐδης θα είναι, επίσης, ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνεται για απόδοση τιμών στους ηρωικούς πεσόντες της ακταιωρού «Φαέθων» του 1964.

Κατά την επίσκεψη, ο Υπουργός Άμυνας θα παραστεί και θα μιλήσει σε τελετή κατά την οποία θα γίνει υποδοχή των οστών Ελλήνων πεσόντων, που συμπεριλαμβάνονταν στον κατάλογο των αγνοουμένων και που έχουν πρόσφατα ταυτοποιηθεί.

Επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)