Κύπρος

Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού

OnlinEpikairotita —Οδικές εργασίες θα εκτελούνται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού την ερχόμενη εβδομάδα, για δύο ημέρες από το πρωί μέχρι το απόγευμα, με τμηματικό κλείσιμο λωρίδων κυκλοφορίας. 

Εργασίες ένωσης καλωδίων τηλεπικοινωνιακής εταιρείας σε υφιστάμενα φρεάτια τηλεπικοινωνιών θα εκτελούνται την Πέμπτη (20/4) και την Παρασκευή (21/4) από τις 8:00 μέχρι τις 16:00, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού.

Όπως ενημερώνει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 200μ. περίπου μεταξύ των εξόδων Αγγλεισίδων – Μενόγειας – Κοφίνου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)