Οι 100 του Νικόλα

(OnlinEpikairotita) — Ασφαλώς λίγοι είναι αυτοί που μπήκαν στον κόπο να δουν με προσοχή ποιοι 100 στήριξαν τους τρεις επικρατέστερους προεδρικούς υποψήφιους.

Η αλήθεια είναι ότι ποιοτικά ο Νίκος Αναστασιάδης είχε την καλύτερη λίστα υποστηριζόντων. Παρόλα αυτά και ο Σταύρος Μαλάς είχε σημαντικά άτομα σ’ αυτήν με σημαντικότερο το Νίκο Κατσουρίδη, για ευνόητους λόγους. Η λίστα όμως που προκάλεσ ερωτηματικά στα κομματικά πηγαδάκια ήταν οι 100 του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία πρόκειται για κομματικά στελέχη έμμισθους των κομμάτων που στηρίζουν τον κ.Παπαδόπουλο καθώς επίσης και στελέχη δεύτερης γραμμής χωρίς ιδιαίτερη απήχηση στην ευρύτερη κοινωνία.

Έκπληξη προκαλεί η απουσία δημοφιλών βουλευτών του ΔΗΚΟ αλλά και γενικά η απουσία βουλευτών των τεσσάρων κομμάτων που έχουν μεγαλύτερη απήχηση στην κοινωνία απ’ ότι οι έμμισθοι των κομμάτων αυτών.

Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι κάποιος εκ των βουλευτών του ΔΗΚΟ ανακουφίστηκε από το γεγονός ότι δεν του πρότειναν να είναι μέσα στους 100 αφού θα τον έφερναν σε δύσκολη θέση.

Copyright © 2018 OnlinEpikairotita.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.