Λεμεσός

Οι Λεμεσιανοί βρήκαν τον Βασιλιά Καρνάβαλο για το 2020

Σε ρυθμούς καρναβαλιού άρχισε να κινείται η Λεμεσός, σχεδόν ένα μήνα πριν από την Τσικνοπέμπτη και την επίσημη έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην πόλη της διασκέδασης και του γλεντιού.

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοίνωσε και επίσημα την Παρασκευή ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πάρθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2020, ο βασιλιάς του φετινού Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2020 θα είναι ο Γιώργος Νικολάου, χοροδιδάσκαλος και ηθοποιός.

«Ο Γιώργος Νικολάου από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα, λάμβανε μέρος στο Καρναβάλι της Λεμεσού ως γνήσιος καρναβαλιστής», ανέφερε ο Δήμος στην ανακοίνωση του, προσθέτοντας πως «για 25 χρόνια είχε δική του συμμετοχή στην παιδική και στην μεγάλη παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, ενώ ταυτόχρονα είναι ένας ενεργός πολίτης προσφέροντας απλόχερα στον συνάνθρωπο και στη πόλη του.»

Ο Γιώργος Νικολάου αναλαμβάνει φέτος τον ρόλο του Βασιλιά Καρνάβαλου στη Λεμεσό.

Νωρίτερα σήμερα, ο Γιώργος Νικολάου είχε επιβεβαιώσει στην τοπική εφημερίδα ‘Λεμεσός’ ότι θα είναι ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος, αναφέροντας πως νοιώθει απέραντη χαρά και περηφάνια για αυτόν τον σημαντικό ρόλο.

Limassol Carnival 2020
[Credit: Limassol Carnival]

Οι εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2020 θα αρχίσουν την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, με την καθιερωμένη συγκέντρωση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και θα κορυφωθούν την Κυριακή, 1 Μαρτίου 2020, με την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close