Οι Scorpions ξεσήκωσαν την Λεμεσό!

Scorpions live in Limassol
Οι Scorpions ζωντανά στην Λεμεσό! [Photo Credits: Margarita Hadjittofis/FB]

Το συγκρότημα που ξεσηκώνει σαν τυφώνας το κοινό σε κάθε ζωντανή εμφάνιση του, επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στην Λεμεσό!

Στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού (Παλαί ντε σπορ), οι παλαίμαχοι της ροκ σκηνής παρουσίασαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Δείτε αποσπάσματα από την συναυλία των Scorpions στην Λεμεσό:

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που οι Scorpions ήρθαν στην Κύπρο.

Η πρώτη τους συναυλία που έγινε το 2004 στην Λευκωσία συγκέντρωσε περίπου 10.000 άτομα και η δεύτερη που έγινε το 2006 στην Λεμεσό πάνω από 7.000 άτομα.

Scorpions live in Limassol (2)
Οι Scorpions στην τρίτη τους εμφάνιση στην Κύπρο! [Photo Credits: Ellada Popova/FB]
Scorpions live in Limassol (3)
Οι Scorpions παίρνουν στα χέρια τους την κυπριακή σημαία μπροστά από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους στο Παλαί ντε σπορ, στην Λεμεσό. [Photo Credits: Costa Constanti/FB]

Λίγα λόγια για τους Scorpions

Οι Scorpions σχηματίστηκαν στο Ανόβερο της Δυτικής Γερμανίας, το 1965. Έμειναν ενεργοί σε όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν, ενώ έχουν κερδίσει δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους γεμίζοντας διαρκώς στάδια σε πολλές χώρες τις οποίες επισκέπτονται για συναυλίες.

Το «Animal Magnetism» του 1980 ήταν το πρώτο άλμπουμ τους που έγινε χρυσό στις ΗΠΑ, ενώ το «Blackout» του 1982, με το χιτ «No One Like You», κέρδισε τη διάκριση του πλατινένιου.

Το «Love At First Sting» του 1984, με τραγούδια όπως το «Rock You Like A Hurricane», γνώρισε επίσης επιτυχία και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα. Τα τραγούδια τα οποία ερμήνευσαν στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποίησαν το 1985 καταγράφηκαν ζωντανά στο «World Wide Live». Απήχηση είχε και η επόμενη δουλειά τους, «Savage Amusement» (1988, περιλάμβανε την μπαλάντα «Rhythm Of Love»).

Κατόπιν, έκαναν μια ακόμη παγκόσμια τουρνέ και πολλές συναυλίες στην ΕΣΣΔ. Το «Crazy World» του 1990 υπήρξε η μεγαλύτερη επιτυχία της πολύχρονης καριέρας τους -ξεχώρισαν τα σινγκλ «Wind Of Change» και «Tease Me, Please Me». Συνέχισαν με τα «Face The Heat» (1993) και «Deadly Sins» (1995).

Ακολούθησαν τα «Pure Instinct» (1996), «Eye II Eye» (1999) και «Moment Of Glory» (2000), και εμπορικά επιτυχημένο αποδείχθηκε το πείραμα ακουστικής αισθητικής του «Acoustica» (2001).

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com