Απόψεις

Conspiracy Theories Challenge: Η «αλήθεια» για τον κορωνοϊό

Ο Αρτέμης Μιχαήλ γράφει τη δική του «αλήθεια» για τον κορωνοϊό και προκαλεί οποιονδήποτε έχει καλύτερη εκδοχή να την γράψει και να την στείλει στο Messenger της σελίδας OnlinEpikairotita στο Facebook.

Θα έχετε ακούσει χιλιάδες «επιστήμονες» του συστήματος να σας αναλύουν τα περί κορωνοϊού αλλά έφτασε η ώρα να μάθει ο κόσμος την πραγματική αλήθεια. Την αλήθεια που μας κρύβουν οι μασόνοι. Εκείνη που τρέμουν μην την μάθουμε. Ήρθε η δική μας ώρα να μιλήσουμε και να γράψουμε την δική μας θεωρία συνωμοσίας γύρω από τον κορωνοϊο.

Ο κορωνοϊός αντίθετα με τα όσα σας λένε φτιάχτηκε από μια ομάδα Καναδών επιστημόνων κατά παραγγελία της CIA σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο των Κολομβιανών ανταρτών της FARC λίγο έξω από το Μεδεγίν της Κολομβίας. Το σχέδιο είχε ήδη ετοιμαστεί τον Νοέμβριο του 1976 κατ’εντολή του Κίσσινγκερ και έμεινε στο συρτάρι μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019. Θα με ρωτήσετε γιατί; Γιατί μέχρι τότε δεν υπήρχε ανάγκη να χρησιμοποιηθεί.

Ξέρω ότι και η συνάδερφος συνωμοσιολόγος κυρία Μαρία από την Βάσα Κοιλανίου αλλά και ο συνάδερφος Αντρέας από το Πέρα Χωρίο Νήσου σας έχουν πει ότι σκοπός τους ήταν να επιβάλουν παγκόσμια δικτατορία ΑΛΛΑ δυστυχώς οι συνάδελφοι έπεσαν θύματα του συστήματος της μασονίας.

13η Δεκεμβρίου 2019, Μακάρειο στάδιο Λευκωσία

Η Δόξα Κατωκοπιάς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με την πλάτη στον τοίχο . Βρίσκεται στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς και ο αντίπαλος της στην 8η θέση με 11. Ο πρόεδρος της Δόξας κύριος Καραβίδας έχει από καιρό πει ότι αυτή η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει κατηγορία,διαμηνύοντας μάλιστα πως αν γίνει αυτό θα πάει πίσω στο χωριό του να γίνει βοσκός. Ο Χριστόφορος Τορναρίτης της καρδιάς μας,πρόεδρος του Ολυμπιακού με βίντεο NEVER SURRENDER εμψυχώνει τους παίκτες του Τακτακαλά.

Ο αγώνας αρχίζει ιδανικά για την Δόξα η οποία προηγείται στο 2ο μόλις λεπτό. Οι παίκτες του Ολυμπιακού όπως και ο ηγέτης της καρδιάς μας Χριστόφορος Τορναρίτης δεν παραδίνονται και με μια ονειρική αντεπίθεση διαλύουν την Δόξα με 2-6. Πλέον τα όνειρα για σωτηρία της Δόξας είχαν εξανεμιστεί και ο κύριος Καραβίδας ήταν πλέον κοντά στο να αγοράσει πρόβατα . Σε σύσκεψη που έγινε στο σωματείο της Δόξας ο Καραβίδας, γνωστός πράκτορας της CIA στον πόλεμο στο Βιετνάμ, παρουσιάζει στο ΔΣ το σχέδιο του.

Το γήπεδο Signal Iduna Park χωρίς θεατές. Γερμανία, Ντόρτμουντ , 30 Δεκεμβρίου 2019. [Photo Credit: Marvin Ronsdorf/Unsplash]
ΚΟΡΩΝΟΪΌΣ

Η συνέχεια γνωστή. Η CIA μολύνει τον πληθυσμό στην επαρχία Γιούχαν της Κίνας και από εκεί μολύνουν και όλο τον κόσμο. Η αμερικανική κυβέρνηση στέλνει παράλληλα ρομπότ σε όλα τα κράτη για να αναλάβουν την πλήρη εφαρμογή του σχεδίου. Στέλνουν στην Κύπρο το ρομπότ Κωστρίκης,στην Ελλάδα το ρομπότ Τσιόδρας για να ελέγχουν την κατά γράμμα τήρηση των όσων αποφασίστηκαν. (τυχαίο που δεν τους ξέραμε πριν;;;)

Στόχος τους; Η διακοπή του πρωταθλήματος Κύπρου και η σωτηρία της Δόξας.

Αυτή είναι η δική μου θεωρία αλήθειας και αυτή θα πιστεύω μέχρι να μου την κατεβάσουν. Αν σας φάνηκε ηλίθια ήταν για να δείτε πως νιώθουμε εμείς όταν διαβάζουμε τις δικές σας για μικροτσίπ, 5G και Γέτι των Ιμαλαΐων.

Με το #ConspiracyTheoriesChallenge θέλουμε να δείξουμε πόσο εύκολα μπορεί να υπάρξει διασπορά διαστρεβλωμένων ή ψευδών πληροφοριών – που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν μπορούν να στηριχθούν πουθενά παρά μόνο στη φαντασία. Αναζητήστε, ελέγξτε και σκεφτείτε προτού κοινοποιήσετε κάτι. Ψάξτε το όνομα και την ιδιότητα των συντακτών ή των «ειδικών» που αρθρογραφούν ή ομιλούν καθώς επίσης τις πηγές ή και τα στοιχεία στα οποία βασίζεται το επιχείρημα τους. 

Διαβάστε περισσότερα

Artemis Michael

Φοιτητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κολωνίας στη Γερμανία.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close