Κύπρος

Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται ασθενής ψηλή πίεση.

Σιγά-σιγά οδεύουμε στον χειμώνα και το καιρικό σκηνικό αρχίζει να αλλάζει, με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, ιδιαίτερα κατά της βραδινές ώρες.

Σήμερα ο καιρός προβλέπεται να είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες.

Στην ατμόσφαιρα είναι πολύ πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά, στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, ισχυροί 5 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι δυτικοί, γενικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.

Θερμοκρασία: Στο εσωτερικό και τα παράλια θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς και στα ψηλότερα ορεινά στους 14 βαθμούς.

Weather_Cyprus_26.11.2019
Η πρόγνωση του καιρού στην Κύπρο για την Τρίτη, 26/11/2019. [Credits: Department of Meteorology Cyprus]
Απόψε ο καιρός προβλέπεται να είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα παράλια, τοπικά στα ορεινά ή και σε καταιγίδα, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τα νότια θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη.

Θερμοκρασία: Στο εσωτερικό θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς, στα δυτικά και τα νότια παράλια στους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα παράλια στους 15 βαθμούς και στα ψηλότερα ορεινά στους 6 βαθμούς.

Η πρόβλεψη για τις επόμενες τρεις μέρες

Την Τετάρτη ο καιρός προβλέπεται να είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, προβλέπονται εναλλαγές με κυρίως αίθριο και συννεφιά, ενώ είναι πιθανό να πέσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close