Μουσική

Πλατινένιος ο δίσκος “Πάρα πολλά” της Πέγκυς Ζήνα. [φωτογραφίες]

Πλατινένιος έγινε ο δίσκος της Πέγκυς Ζήνα με τίτλο “Πάρα πολλά”.

Η μεγάλη γιορτή στήθηκε από νωρίς το βράδυ στο ‘Shamone’ στο Γκάζι. Δημοσιογράφοι, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές της τραγουδίστριας ήταν εκεί να μοιραστούν όλοι μαζί μια ευτυχισμένη στιγμή της τραγουδίστριας. Το άλμπουμ “Πάρα πολλά” έγινε πλατινένιο!

20160125_222819

Η Πέγκυ Ζήνα ευχαρίστησε πάρα πολλές φορές όλους τους συντελεστές του άλμπουμ, κυρίως το Θάνο Παπανικολάου, ο οποίος είχε δημιουργήσει για αυτό το άλμπουμ εκτός από τους στίχους των περισσότερων τραγουδιών και τη μουσική τους.

20160125_225527

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς δεν παρέλειψαν να ανέβουν στη σκηνή οι τραγουδιστές που βρίσκονταν στην απονομή να τραγουδήσουν όλοι μαζί με την Πέγκυ Ζήνα. Χρήστος Δάντης, Νίκος Μακρόπουλος και Stan ανέβηκαν και τραγούδησαν…”το μαντήλι”. Αυτό έγινε για πλάκα και κράτησε μονάχα για λίγο καθώς οι μόνοι που συμμετείχαν σε αυτό ήταν ο Ν. Μακρόπουλος και ο Χ. Δάντης ενώ η Πέγκυ Ζήνα και ο Σταν γελούσαν μαζί με όλο το μαγαζί.

20160125_231747

Ανάμεσα στους φίλους της τραγουδίστριας που έδωσαν το παρόν ήταν η Ρούλα Κορομηλά, στην οποία η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε πολλές φορές, ο Μιχάλης Μόσχου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Κική Τσόλκα (κουμπάρα της Πέγκυς Ζήνα). Παρόν ήταν, εννοείται, όλοι οι συντελεστές του άλμπουμ καθώς και οι άνθρωποι της Minos EMI.

1453757236251

Εκτός από τα τραγούδια του καινούργιου άλμπουμ, η Πέγκυ Ζήνα ερμήνευσε και παλιά κομμάτια που της ζητούσε το κοινό ενώ δε σταματούσε να ευχαριστεί όλους όσους ήταν εκεί, καθώς και τον ραδιοφωνικό σταθμό Dromos 89,8 FM που διοργάνωσε τη μεγάλη αυτή γιορτή.


1453757251136

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Demetra Tsipi

Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close