Κυβέρνηση

Ακυρώθηκε η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου λόγω περιστατικών κορωνοϊού

Θετικός ο υπουργός Γεωργίας και τρία άτομα που εργάζονται στο Προεδρικό Μέγαρο. Σε προληπτικό αυτοπεριορισμό οι υπουργοί Εσωτερικών και Μεταφορών. Αρνητικό το τεστ του Προέδρου Αναστασιάδη.

Ακυρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 9:00, καθώς ένας υπουργός και τρία άτομα που εργάζονται στο Προεδρικό Μέγαρο διαγνώσθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό, ενώ άλλοι δύο υπουργοί τέθηκαν προληπτικά σε αυτοπεριορισμό.

Ο υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής γνωστοποίησε το βράδυ της Τετάρτης, με ανάρτησή του στο Twitter, ότι μετά από διαδικασία ιχνηλάτησης, διαγνώσθηκε θετικός στον ιό. «Παραμένω απομονωμένος και εργάζομαι από το σπίτι. Εύχομαι να ξεπεράσουμε σύντομα τη δοκιμασία της πανδημίας», έγραψε ο κ. Καδής.

Σε προληπτικό αυτοπεριορισμό τέθηκαν δύο μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής και ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, όπως γνωστοποίησαν με ανάρτησή τους στο Twitter. Ο κ. Νουρής ανέφερε ότι θα αυτοπεριοριστεί λόγω θετικού περιστατικού που εντοπίστηκε στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον και σημείωσε ότι «Εξακολουθώ να ασκώ τα καθήκοντά μου τηρώντας, όμως, σχολαστικά τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό». Ο κ. Καρούσος ανέφερε ότι ήρθε σε επαφή με τον υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον κωρονοϊό και κάλεσε τους πολίτες να μείνουν ασφαλείς και ελαχιστοποιήσουν τις επαφές του.

Σε εξέταση για τον κορωνοϊό υπεβλήθη εκ νέου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

Χθες Τετάρτη, τρία άτομα τα οποία εργάζονται στο Προεδρικό Μέγαρο, διαγνώσθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό. Πρόκειται για ένα μέλος του διπλωματικού γραφείου και δυο μέλη του γραμματειακού προσωπικού. Το υπόλοιπο προσωπικό θα υποβληθεί επίσης σε εξέταση.

Σε εξέταση για τον κορωνοϊό υπεβλήθη εκ νέου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button