Πολιτική

Όχι στη διαπόμπευση έντιμων ανθρώπων που επενδύουν στην Κύπρο λέει ο ΠτΔ

Να σταματήσει η διαπόμπευση των έντιμων ανθρώπων που αποφάσισαν να επενδύσουν στην Κύπρο ζήτησε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στο σάλο που ξέσπασε για τα κυπριακά διαβατήρια.

Σε δηλώσεις του προσερχόμενος στην εκδήλωση του Σωματείου ‘Ελιά’ στον Λυθροδόντα και ερωτηθείς για το θέμα του Σαουδάραβα επιχειρηματία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «Ο Γενικός Ελεγκτής διεξάγει έρευνα. Μόλις εκδοθεί το πόρισμα θα προβώ σε σχετικές δηλώσεις».

Ταυτόχρονα, είπε ότι καλό είναι «να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί, διαπόμπευση κλπ, όσων ανθρώπων, έντιμων ανθρώπων, αποφάσισαν να επενδύσουν, ή να επιλέξουν την Κύπρο ως τόπο επενδύσεων».

Θα απογοητευτούν όσοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν πολιτικά

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στους πολιτικούς του αντιπάλους, λέγοντας πως θα απογοητευτούν όσοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν πολιτικά προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν λάθη που έχουν γίνει.

«Είναι καιρός πια, αυτή η προσπάθεια αξιοποίησης λαθών που έχουν γίνει με βάση ένα πρόγραμμα που δεν είχε αυστηρούς ελέγχους, να αγωνίζονται με κάθε τρόπο, να νομίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν πολιτικά. Θα απογοητευτούν», είπε.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button