Πaraπolitics

“Ου περί Κύπρου τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί καρέκλας”

Ό,τι πάθουμε εν που την κκελέ μας.

Μπορούν τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν για το καλό της Κύπρου σε ενδεχόμενη εκλογή του υποψήφιου Νικόλα Παπαδόπουλου, τον οποίο και υποστηρίζουν σθεναρά; Ας δούμε παρακάτω τις θέσεις που έχουν τα κόμματα-υποστηρικτές τους του Νικόλα Παπαδόπουλου σε Κυπριακό και Οικονομία.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

Η ΕΔΕΚ με συνεδριακή απόφαση τάχθηκε εναντίον της λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας (ΔΔΟ) διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει ΔΔΟ με σωστό περιεχόμενο. Την ίδια στιγμή στηρίζει το Νικόλα Παπαδόπουλο που στηρίζει λύση ΔΔΟ με το σωστό περιεχόμενο.

Η Αλληλεγγύη και η Ελένη Θεοχάρους είναι εναντίον της ΔΔΟ αλλά στηρίζει Νικόλα Παπαδόπουλο που είναι υπέρ της ΔΔΟ.

Ο Παύλος Μυλωνάς και οι υπόλοιποι της Πλατφόρμας του είναι εναντίον της Ομοσπονδίας αλλά στηρίζουν Νικόλα Παπαδόπουλο που είναι υπέρ της ΔΔΟ.

Η ΕΔΕΚ είναι σοσιαλιστικό (;) κόμμα αλλά στηρίζει τον «νεοφιλελεύθερο» Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η ηγεσία της ΕΔΕΚ είναι αντιμνημονιακή αλλά στηρίζει τον μνημονιακό Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η Πλατφόρμα Παύλου Μυλωνά αποτελείται από άτομα που ήταν εναντίον των μνημονιακών νομοσχεδίων αλλά στηρίζουν Νικόλα Παπαδόπουλο που στήριξε και ψήφισε όλα τα μνημονιακά νομοσχέδια.

Η γριβική Αλληλεγγύη που ψηφίζει υπέρ μνημείων του Γρίβα στηρίζει τον Μακαριακό Νικόλα Παπαδόπουλο το κόμμα του οποίου είναι εναντίον του μνημείου του Γρίβα στη Λεμεσό.

Αντιμνημονιακά και αντιομοσπονδιακά στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών στηρίζουν το Νικόλα Παπαδόπουλο που είναι ομοσπονδιακός και μνημονιακός.

Αν μετά από τα πιο πάνω υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι η συνεργασία του ενδιάμεσου γίνεται για τις θέσεις τους και το καλό της Κύπρου και όχι για την καρέκλα, τότε ό,τι πάθουμε εν που την κκελέ μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button