ΒίντεοΠολιτική

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης απηύθυνε το μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά του 2020 με κύρια ευχή για μία ελεύθερη και επανενωμένη πατρίδα και ένα σύγχρονο κράτος που θα εγγυάται τη σταθερότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ειρήνη και την ευημερία του συνόλου των πολιτών του.

Εκφράζοντας ευχές σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αφιέρωσε το τηλεοπτικό του μήνυμα τόσο στη συνοπτική ανασκόπηση των πεπραγμένων της Πολιτείας, όσο και στην εξαγγελία των κύριων πολιτικών δράσεων που η Κυβέρνηση στοχεύει.

Στις κυριότερες αναφορές του, η προσπάθεια για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων και λύση του Κυπριακού, η υλοποίηση του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ), η κοινωνική πρόνοια, η μεταρρύθμιση στην Παιδεία, η δημιουργία Υφυπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας.

Υποσχέθηκε, ταυτόχρονα, την ολοκλήρωση του ΓεΣΥ, τον εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης, τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη συνολική μεταρρύθμιση της εκπαίδευσης, την προώθηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και άλλα.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξέφρασε την προσδοκία όπως το 2020 είναι η χρονιά που θα ευοδωθούν οι αγώνες μας για τη δικαίωση της πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close