Ποδόσφαιρο

Poll | Ποια ομάδα υποστηρίζεις στο Μουντιάλ 2018;

(OnlinEpikairotita) — Σχεδόν μια εβδομάδα απομένει για την έναρξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που κάνει σέντρα στα γήπεδα της Ρωσίας και το ‘OnlinEpikairotita Sport’ ετοίμασε ένα poll για να ψηφίσεις την ομάδα που θα υποστηρίξεις.

Μπορεί η Κύπρος και η Ελλάδα να μην βρίσκονται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, εντούτοις το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων και στις δύο χώρες παραμένει ψηλό.

Ανάμεσα στις 32 εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στην φάση των ομίλων, ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος έχει την δική του αγαπημένη, στην οποία είτε θα ποντάρει, είτε θα παρακολουθεί και θα πανηγυρίζει τις επιτυχίες της.

Στην φετινή διοργάνωση υπάρχουν σε ηπειρωτικό επίπεδο 14 Ευρωπαϊκές ομάδες, 5 Λατινοαμερικάνικες (μεταξύ αυτών και οι διαχρονικά πιο δυνατές), 3 Βορειοκεντροαμερικανικές, 5 Ασιατικές και 5 Αφρικανικές.

Το Παγκόσμιο Κύπελλου 2018 κάνει σέντρα στα γήπεδα της Ρωσίας, στις 14 Ιουνίου και οι 32 ομάδες θα αγωνιστούν για την πρόκριση στην φάση των «16», άλλες σε πιο εύκολους και άλλες σε πιο δύσκολους ομίλους της διοργάνωσης. Ως φαβορί φιγουράρουν πέντε ομάδες: Βραζιλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία και Αργεντινή.

Ποια είναι όμως η ομάδα που εσύ υποστηρίζεις και θες να τα πάει καλύτερα; 

Ψήφισε στο πιο κάτω poll.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close