Που είναι οι οπαδοί οεο;

(OnlinEpikairotita) — Με ελάχιστους οπαδούς πραγματοποιήθηκαν οι τρεις αγώνες της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Κύπρου 2018/19.

Με απογοήτευση θα πρέπει να είδαν οι ομάδες τον αριθμό εισιτηρίων που διατέθηκε για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού δεν ξεπέρασε ούτε τις 10.000.

Παρότι στους αγώνες συμμετείχαν τρεις ομάδες (ΑΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση) που έχουν μεγάλο αριθμό φιλάθλων που τους ακολουθεί στα γήπεδα, δεν το είδαμε να συμβαίνει στον βαθμό που ενδεχομένως να ήθελαν.

Στον πρώτο αγώνα της πρεμιέρας στο στάδιο «Αμμόχωστος» μεταξύ του Ερμή Αραδίππου και της ΑΕΛ Λεμεσού κόπηκαν συνολικά 395 εισιτήρια.

Με λιγότερους οπαδούς από ότι είχε στις προπονήσεις της ήταν η Ομόνοια Λευκωσίας που αντιμετώπισε την Αλκή Ορόκλινης στο στάδιο «ΓΣΠ». Κόπηκαν συνολικά 6641 εισιτήρια.

Στο «Μακάρειο» για τον αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Δόξα Κατωκοπιάς διατέθηκαν 1300 εισιτήρια, εκ των οποίων μόλις τα 1100 ήταν για την «Μεγάλη Κυρία».

Δεδομένων των παραπάνω θα μπορούσε να πει κανείς ότι το Μητρώο Φιλάθλου (ή κάρτα οπαδού) κράτησε αρκετό κόσμο στο σπίτι του.

Αυτό βέβαια θα διαπιστωθεί και στους αμέσως επόμενους αγώνες.

*Οι υπόλοιποι 3 αγώνες της 1ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ στο Europa League.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com