Ο ΠτΔ συγχαίρει Στ. Κυριακίδου και ευχαριστεί Χ. Στυλιανίδη

Nicos Anastasiades - President of the Republic of Cyprus
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. [Photo Credits: PIO]

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχάρη τη νέα Επίτροπο της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν), Στέλλα Κυριακίδου, και παράλληλα ευχαρίστησε τον απερχόμενο επίτροπο Χρίστο Στυλιανίδη.

Σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε την Τετάρτη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε βαθιά ικανοποίηση για το γεγονός ότι στη νέα Επίτροπο της Κύπρου κ. Κυριακίδου, ανατέθηκε το χαρτοφυλάκιο της Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων.

«Συγχαίρω την κα Κυριακίδου και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της σε αυτόν το νευραλγικό σημασίας τομέα για την υγεία και την ευημερία των Ευρωπαίων πολιτών», ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε επίσης τη μεγάλη μου ικανοποίηση για την όλη σύνθεση της Επιτροπής, η οποία αποτελεί μια εξέχουσα και δυναμική ομάδα που απαρτίζεται από διακεκριμένες προσωπικότητες.

Παράλληλα, συνεχάρη και ευχαρίστησε τον απερχόμενο επίτροπο, Χρίστο Στυλιανίδη, για το έργο που επιτέλεσε τα τελευταία πέντε χρόνια στην Κομισιόν και την προσφορά του στον ανθρωπιστικό τομέα.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com