Ο Professor του ‘La Casa de Papel’ στέλνει μήνυμα για τη μεγάλη επιστροφή

«Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε. Αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση πρέπει ν' αντιδράσουμε», λέει ο Professor στο μήνυμα του για το La Casa de Papel 3.

La Casa De Papel 3
[Photo Credits: NETFLIX]

Όλα είναι έτοιμα για την 3η σεζόν του ‘La Casa de Papel’ του Netflix, που κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2019, και ο Professor στέλνει μήνυμα για τη μεγάλη επιστροφή.

Η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά επιστρέφει με διαφορετική ιστορία αυτή τη φορά.

Η «τέλεια ληστεία» έγινε, η συμμορία κατάφερε να δραπετεύσει με τα χρήματα και κανένας δεν συνελήφθη από την αστυνομία – ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε.

Στο μήνυμα του Professor, που μεταφέρει το Netflix στους θαυμαστές της σειράς, ακούμε για μία σύλληψη που θα κάνει τους αγαπημένους χαρακτήρες να φορέσουν ξανά τη μάσκα του Σαλβαδόρ Νταλί.

«Όσοι αντιλαμβάνονται αυτήν την μάσκα ως σύμβολο της Αντίστασης θα καταλάβουν και το λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε. Αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση πρέπει ν’ αντιδράσουμε. Και αυτή την φορά… θα το κάνουμε δυνατά», λέει ο Professor στο μήνυμα του για το La Casa de Papel 3.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com