Ελλάδα

Ψάρι βγήκε στα ρηχά της Χαλκίδας και «ενόχλησε» τους ανθρώπους

Ένα ψάρι έκανε την εμφάνιση του μόλις λίγα μέτρα από τη στεριά στην πλαζ Αστέρια της Χαλκίδας και φαίνεται πως «ενόχλησε» τους ανθρώπους.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν ένα μεγάλο ψάρι βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους, προκαλώντας αναστάτωση και πανικό.

Αν και στην αρχή οι λοούμενοι το πέρασαν για κάποιο είδος καρχαρία, στη συνέχεια αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για ξιφία, εντελώς ακίνδυνο.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν τους εμπόδισε να το κυνηγήσουν και να του ρίξουν αντικείμενα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr που επικαλείται καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες, ο ξιφίας πετροβολήθηκε και σκοτώθηκε, την ώρα μάλιστα που βρισκόντουσαν στο σημείο στελέχη του Λιμεναρχείου.

Το ψάρι, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, βγήκε στα ρηχά γιατί έψαχνε χώρο για να γεννήσει.

Δεν ήταν ξιφίας αλλά βασιλική γοργόνα

Το enikos.gr επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο Χαλκίδας, το οποίο δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη πριν από δύο με τρεις μέρες αλλά το ψάρι δεν κυοφορούσε και δεν θανατώθηκε από τους λουόμενους.

Όπως είπε ο αξιωματικός της υπηρεσίας, το ψάρι δεν ήταν ξιφίας αλλά βασιλική γοργόνα, η οποία έχασε τον προσανατολισμό της και βγήκε στα ρηχά.

Είπε ακόμα πως οι λιμενικοί δεν είδαν πετροβολισμό από τους λουόμενους, παρότι στο βίντεο φαίνεται κάποιοι πετάνε πλαστικά αντικείμενα στο ψάρι.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό με τους λουόμενους, το ψάρι εντοπίστηκε νεκρό από ναυαγοσώστη του λιμενικού και μεταφέρθηκε στην Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας, ανέφερε.

Πάντως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του, ενώ το Λιμεναρχείο Χαλκίδας αναμένεται να εκδόσει δελτίο Τύπου καθότι το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close