Ο ΠτΔ συναντήθηκε με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο

ΠτΔ – Ειδική Αντιπρόσωπος ΓΓ ΟΗΕ Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχεται την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο κ. Ελίζαμπεθ Σπέχαρ. // PoR – UNSG’s Special Representative Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, receives the UNSG’s Special Representative in Cyprus, Mrs Elizabeth Spechar.

(OnlinEpikairotita) — Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δέχθηκε την Ελίζαμπεθ Σπέχαρ στο Προεδρικό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα Παρασκευή (13/4), στο Προεδρικό Μέγαρο, την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο κα Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ).

Μετά από τη συνάντηση, η κα Σπέχαρ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι “είχα μια καλή συνάντηση με τον κ. Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του. Η φύση της συζήτησης ήταν για το δείπνο, την άτυπη συνάντηση την Δευτέρα το βράδυ, μιλήσαμε για τις προετοιμασίες για αυτό. Η συνάντηση σήμερα ακολουθεί συνάντηση που είχα με τον κ. Ακκιντζί για να μιλήσουμε επίσης για τις προετοιμασίες. Τα πράγματα βαίνουν ομαλώς μέχρι στιγμής και προσβλέπω στο να φιλοξενήσω τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα το βράδυ στην κατοικία μου στη νεκρή ζώνη. Όπως γνωρίζετε θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν μαζί και να μιλήσουν εδώ και αρκετούς μήνες”.

Ερωτηθείσα τι θα συζητηθεί στο δείπνο, η κα Σπέχαρ είπε “εναπόκειται στους δύο ηγέτες το τι θα συζητήσουν. Υπάρχει ανοικτή ατζέντα”.

Copyright © 2018 OnlinEpikairotita.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.