Μουσική

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Ένα ολοκαίνουριο τραγούδι κυκλοφόρησαν οι ΠΥΞ ΛΑΞ, με αφορμή τα 30 και πλέον χρόνια μουσικής πορείας και την έναρξη της νέας περιοδείας τους.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Κόντρα στου χρόνου τη σκουριά» και είναι σε στίχους Μπάμπη Στόκα και Φίλιππου Πλιάτσικα και σε μουσική Φίλιππου Πλιάτσικα.

Το συγκρότημα με την αξιοσημείωτη επιτυχία στην ελληνική μουσική βιομηχανία δημοσίευσε το νέο τραγούδι τη Δευτέρα (6/5) στο επίσημο κανάλι του στο YouTube και παράλληλα ανακοίνωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει από δισκογραφική εταιρεία.

«Το νέο μας τραγούδι κυκλοφόρησε σήμερα στο επίσημο κανάλι μας στο youtube και μόνο, χωρίς δισκογραφικές δεσμεύσεις, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 30 και πλέον χρόνια της μπάντας και την έναρξη της περιοδείας μας!», έγραψαν οι ΠΥΞ ΛΑΞ.

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ επέστρεψαν στην ενεργό δράση λίγο πριν το καλοκαίρι του 2018, με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Μια μέρα πριν τον χειμώνα στην».  Ακολούθησε στις 12 Ιουλίου 2018 η μεγάλη συναυλία για την συμπλήρωση των 30 χρόνων από την δημιουργία της μπάντας στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου ανακοίνωσαν την επιστροφή τους.

Η νέα περιοδεία του συγκροτήματος με τίτλο «Πυξ Λαξ Παντού -Καλοκαίρι 2019» ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019 με πρώτο σταθμό την Νέα Υόρκη και δύο sold out εμφανίσεις.

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι των ΠΥΞ ΛΑΞ.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close