Ταξίδια

Σαντορίνη, το πιο ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα στον κόσμο!

Δύσκολο να περιγράψει κανείς το πώς νιώθει όταν βρίσκεται στην Οία.

Η Οία είναι πασίγνωστη για το μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα. Η αύρα της είναι διαφορετική, κάποτε γαλήνια και κάποτε άγρια. Η διαφορετικότητα της, βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι από αυτά τα μέρη που αλλάζουν συνέχεια κάτω από το φως. Τα στρώματα των ορυκτών παίρνουν διάφορα χρώματα ανάλογα με την ώρα της μέρας.

Η Οία βρίσκεται στην Σαντορίνη. Είναι ένα εναλλακτικό σκηνικό. Για πολλούς είναι ένα από τα ωραιότερα γραφικά χωριά στον κόσμο. Για άλλους είναι ένα χωριό πλούσιο σε ιστορία.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το ηλιοβασίλεμα της Οίας είναι το πιο εντυπωσιακό σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό είναι πραγματικότητα. Και δεν εξαρτάται μόνο από την θέα.

Η θέα είναι γεμάτη χρώματα, κυρίως με χρώματα του ήλιου που βυθίζεται στα βελούδινα και γαλήνια νερά. Το ηλιοβασίλεμα της Οίας είναι μοναδικό. Άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο μαζεύονται εκεί για να απολαύσουν το ξεχωριστό αυτό θέαμα. Η αύρα του οικισμού κερδίζει τους τουρίστες.

Είναι αρκετά δύσκολο να περιγράψει κανείς το πώς νιώθει όταν βρίσκεται στην Οία. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι επισκέπτες ‘αποθανατίζουν τη στιγμή’. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους.

people-lined-up-to-watch-the-sunset-in-oia-santorini

oia_santorini

Santorini

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Yiannis Constantinou

Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close