Πολιτική

Σε Παρίσι και Στρασβούργο για επαφές η Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, ειδική Αντιπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ) για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, αναχωρεί σήμερα για τη Γαλλία, όπου στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2019 θα έχει επαφές με αξιωματούχους των ΟΟΣΑ, GRECO και Moneyval.

Στην έδρα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι, η κ. Χαραλαμπίδου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, Jeffrey Schlagenhauf, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δημόσιας Διακυβέρνησης, Marcos Bonturi και τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας για την Ακεραιότητα στον Δημόσιο Τομέα, Janos Bertok.

Επίσης θα συναντήσει την Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Mathilde Mesnard και τον Επικεφαλής του Τμήματος για την Πάταξη της Διαφθοράς, Patrick Moulette.

Ακολούθως, η κ. Χαραλαμπίδου θα μεταβεί στο Στρασβούργο, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ομάδας Κρατών κατά της Διαφθοράς (GRECO), Gianluca Esposito, τον Αναπληρωτή Εκτελεστικό Γραμματέα, Bjorn Janson, και τον Ανώτερο Νομικό Σύμβουλο της GRECO, Gerald Dunn.

Θα πραγματοποιήσει επίσης συνάντηση με τον Matthias Kloth, Εκτελεστικό Γραμματέα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την Αξιολόγηση των Μέτρων για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (Moneyval).

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close