ΔΙΕΘΝΗ

Συγκινητικό μήνυμα ενός 6χρονου κοριτσιού προς τους χωρισμένους γονείς του (Video)

(OnlinEpikairotita) — Ένα εξάχρονο κορίτσι με ωριμότητα που θα ζήλευαν ακόμη και ενήλικες, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τους γονείς του, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.


Το βίντεο έγινε Viral μέσα σε λίγες ημέρες με την μικρή Τιάνα να ζητά από τη μητέρα της να παραμείνει φίλη με τον πατέρα της και να μην τσακώνονται.

Η Τσέρις Σέρι αποφάσισε να ανεβάσει στο facebook το βίντεο που τράβηξε με την μικρή της κόρη όταν αυτή θέλησε να ζητήσει μια… χάρη από τους γονείς της. Η μικρή Τιάνα ζήτησε από τους γονείς της να μείνουν φίλοι παρά το χωρισμό τους και από τη μητέρα της να προσπαθήσει να ήρεμη κατά τη διάρκεια του διαζυγίου.

Το βίντεο έχει μέσα σε λίγες μόνο ημέρες περισσότερα από 6 εκάτομμύρια views με το 6χρονο κορίτσι να λέει στην αρχή: “Μαμά είσαι έτοιμη να είσαι φίλη με τον μπαμπά; Δεν θέλω άλλους γονείς. Θέλω εσύ και ο μπαμπάς να είστε φίλοι. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη. Κάνω το καλύτερο μέσα από την καρδιά μου. Θέλω η μαμά μου και ο μπαμπάς μου να είναι φίλοι. Θέλω όλοι να χαμογελούν”.

Must watch!! After came back from badminton I Open the garage door try to drive my car in and heard Tiana voice yelling…

Posted by Cherish Sherry on Wednesday, 16 September 2015

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)