Μαντόνα και Ισλανδοί εμφάνισαν σημαίες της Παλαιστίνης στην Εurovision 2019

Palestinian flag Eurovision 2019

Η παγκόσμια σταρ Μαντόνα μπορεί να σχολιάζεται αυτή την ώρα για τις φωνητικές επιδόσεις της, αλλά αυτό που αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο είναι η εμφάνιση σημαίας της Παλαιστίνης στη σκηνή της Eurovision.

Η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή του Εκθεσιακού Κέντρου που φιλοξένησε τον φετινό διαγωνισμό, ερμηνεύοντας την παλιά και τεράστια επιτυχία «Like a Prayer» υπό τη συνοδεία χορωδίας και δεκάδων χορευτών.

Έπειτα ερμήνευσε το τραγούδι «Future» από το νέο άλμπουμ της Madame X, με τους χορευτές να αλλάζουν ενδυμασία και να εμφανίζονται με αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Μία από της χορεύτριες είχε στο πίσω μέρος της μάσκας μία Παλαιστινιακή σημαία, ενώ άλλοι δύο χορευτές ανέβαιναν αγκαλιασμένοι το μεγαλειώδες σκηνικό που στήθηκε για την παγκόσμια σταρ, έχοντας στις πλάτες τους σημαίες του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

Τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο στιγμιότυπο προβλήθηκαν κανονικά στην τηλεόραση.

Madonna live Eurovision 2019Νωρίτερα η Μαντόνα, που έδειξε για άλλη μία φορά την αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της, είχε αναφερθεί στη δύναμη της μουσικής που μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους.

Εκτός από την παγκόσμια σταρ, σημαία της Παλαιστίνης ανέβασαν και οι εκπρόσωποι της Ισλανδίας κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της βαθμολογίας του televoting.

Βέβαια, αμέσως μετά δέχθηκαν το γιουχάισμα του κοινού.

Iceland - Eurovision 2019

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com