Μουσική

Ο Sin Boy ζητάει «συγγνώμη» (Desole) και τα χώνει με ρίμα

Το φαινόμενο Sin Boy πήρε μικρόφωνο, έκανε ρίμα και εξήγησε μέσω ενός νέου κομματιού την αιτία που προκάλεσε το ξέσπασμα του στο Instagram.

Οι τελευταίες αναρτήσεις που έκανε ο 25χρονος τραγουδιστής trap και pop μουσικής στα stories του Instagram έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα social media και μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Αρχικά είπε ότι θα αλλάξει το όνομα του σε Lil Jesus και στη συνέχεια τα έβαλε με τη μουσική βιομηχανία, αφήνοντας υπόνοιες για τη δισκογραφική εταιρεία με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο.

Για να αποδείξει ότι δεν πρόκειται για τρολάρισμα, ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του και διέγραψε όλα τα τραγούδια που είχε στο YouTube, τα οποία μετρούσαν δεκάδες εκατομμύρια προβολές.

Ο Sin Boy δέχθηκε αρκετές επικρίσεις για το περιεχόμενο των αναρτήσεων του, οι οποίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων τον Παντελή Πανετελίδη, τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Michael Jackson, τους Ιλλουμινάτι, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Με τη γαλλική λέξη ‘Desole’ που σημαίνει συγγνώμη, έντονο πολιτικό περιεχόμενο και μία φωτογραφία από τη πυρκαγιά στο Μάτι, ο Sin Boy ριμάρει και απαντάει στις επικρίσεις.

Το τραγούδι ανέβηκε στις 3:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο προσωπικό κανάλι του Sin Boy στο YouTube και ήδη μετρά εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Ο Sin Boy (πραγματικό όνομα: Θεόδωρος Αγκουστίν Γκέκα ή Augustin Gega) είναι 25 ετών, κατάγεται από την Αλβανία και ζει στον Περισσό – συνοικία της Αθήνας.

Ο νεαρός κατάφερε να πετύχει το ακατόρθωτο, αφού έγινε ο πιο viral καλλιτέχνης στην Ελλάδα και μάλιστα προτού ενταχθεί σε δισκογραφική εταιρεία.

Τα κομμάτια του σημείωναν τη μία επιτυχία μετά την άλλη στις ψηφιακές πλατφόρμες κι έπειτα κατέκτησαν την κορυφή των επίσημων charts της IFPI Greece.

Η απόλυτη αποθέωση για τον νεαρό ράπερ ήρθε μετά την κυκλοφορία του ‘Μαμα?’, το οποίο κατέγραψε την μεγαλύτερη επιτυχία για το 2019 στην Ελλάδα.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close