Κύπρος

Σοβαρός τραυματισμός 18χρονου από φωτιά σε λαμπρατζιά στο Ζύγι

OnlinEpikairotita — Σοβαρά εξωτερικά και εσωτερικά εγκαύματα υπέστη σήμερα Μεγάλο Σάββατο ένας 18χρονος, ο οποίος φύλαγε τα ξύλα της λαμπρατζιάς έξω από την εκκλησία του χωριού του.

Στη μονάδα εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας διακομίστηκε νεαρός, ηλικίας 18 ετών, ο οποίος φέρεται να υπέστη σοβαρό τραυματισμό που προήλθε από φωτιά.  Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 5:00 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, όταν ο νεαρός βρισκόταν, μαζί με άλλα πρόσωπα, έξω από την εκκλησία του χωριού του για την φύλαξη των ξύλων του εθίμου της λαμπρατζιάς, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς ότι υπέστη εξωτερικά και εσωτερικά εγκαύματα. Έπειτα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση καταστολής, στη μονάδα εγκαυμάτων.

Μέχρι στιγμής, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο τραυματισμός του νεαρού δεν γνωστοποιήθηκαν, ενώ η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)