Αθλητικά

«Αργυρές» οι αδελφές Γιασουμή στη Σκωτία

Μια νέα επιτυχία για το κυπριακό μπιτς βόλεϊ χάρισαν οι αδελφές Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο CEV Continental Cup Μικρών Κρατών που διεξήχθη στο Πέρθ της Σκωτίας.

Το κυπριακό δίδυμο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις κατά το τετραήμερο του τουρνουά και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό διατηρώντας το αήττητο.

Στη μάχη για το χρυσό μετάλλιο, που έγινε την Κυριακή, οι αδελφές Γιασουμή ηττήθηκαν με 2-0 σετ (21-18, 22-20) από τις Ισλανδές Elisabeth Einardotir και Berglind Gigla Jonosdottir.

Οι αθλήτριες της Κύπρου μπορούσαν για το χρυσό αφού και τα δυο σετ ήταν «κλειστά», αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ).

Στο πρώτο σετ οι Ισλανδές κέρδισαν με 18-21, ενώ στο δεύτερο οι αδελφές Γιασουμή τα έδωσαν όλα, αλλά τελικά έχασαν με 20-22 και τον αγώνα με 0-2 σετ.

Στον ημιτελικό οι Νατάσα και Κατερίνα Γιασουμή κέρδισαν τις Αlexandra Graves και Μiriam Gormally από το Έιρε με 2-0 σετ (21-12, 21-14).

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη δεύτερη θέση που πήραν οι αδελφές Γιασιουμή, εξασφαλίζουν αρκετούς βαθμούς εν όψει των επόμενων υποχρεώσεών τους.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button