ΑθλητικάΣτίβος

Στα ημιτελικά απόψε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς

Απόψε τα κυπριακά βλέμματα στρέφονται στη Ντόχα και τα ημιτελικά των 110 μ. μετ’ εμποδίων ανδρών, όπου ο Μίλαν Τραΐκοβιτς διεκδικεί μία θέση στον τελικό.

Ο 27χρονος Κύπριος πρωταθλητής από τη Λεμεσό, ο οποίος έγραψε ιστορία φέτος με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, έδειξε ήδη ότι μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στους οκτώ καλύτερους όλου του κόσμου.

Στα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου 2019, που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ, πέτυχε την καλύτερη φετινή του επίδοση (χρόνος 13.37) και δεδομένων των δυνατοτήτων που έχει, μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση για τον τελικό.

Milan Trajkovic - Doha 2019
Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς (Milan Trajkovic) στα προκριματικά των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου 2019. Κατάρ, Ντόχα, 30 Σεπτεμβρίου 2019. [Photo Credits: AFP]
Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς θα τρέξει στον έβδομο διάδρομο της τρίτης και τελευταίας σειράς (Heat 3), έχοντας την έκτη καλύτερη φετινή απόδοση.

Η κούρσα αυτή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρουν, αφού μαζί του θα αγωνιστούν δύο αθλητές με τους οποίους γυμνάζεται και προπονείται τους τελευταίους μήνες στη Λευκωσία.

Πρόκειται για τον 28χρονο Ορλάντο Ορτέγκα (Κουβανικής καταγωγής) που αγωνίζεται για την Ισπανία και τον 32χρονο Κωνσταντίνο Δουβαλίδη από την Ελλάδα.

Την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό θα πάρουν οκτώ αθλητές – οι δύο πρώτοι έκαστης σειράς και οι δύο με τον καλύτερο χρόνο απ’ όλες τις σειρές.

Τα ημιτελικά των 110μ. μετ’ εμποδίων θα αρχίσουν στις 20:05, ενώ η κούρσα του Μίλαν Τραΐκοβιτς αναμένεται να εκκινήσει στις 20:21. (Η ώρα στο Κατάρ είναι ίδια με της Κύπρου και της Ελλάδας).

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος προβάλλονται στην Κύπρο από το ΡΙΚ2.

Καλή επιτυχία Μίλαν!

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button