Ποδόσφαιρο

Δωρεάν εισιτήρια για όλους στον αγώνα Κύπρος vs Νορβηγία

(OnlinEpikairotita) — Με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της Εθνικής Κύπρου απέναντι στη Νορβηγία.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούμα, ανακοίνωσε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ότι η είσοδος στον αγώνα Εθνικής Κύπρου με τη Νορβηγία θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το φίλαθλο κοινό της Κύπρου μπορεί να προμηθευτεί τα δωρεάν εισιτήρια μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της ΚΟΠ ή από το γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη αγοράσει τα εισιτήρια τους για τον αγώνα, θα επικοινωνήσει μαζί τους το τμήμα εισιτηρίων της ΚΟΠ για επιστροφή των χρημάτων τους.

Για την είσοδο στον αγώνα Κύπρος vs Νορβηγία, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (19/11) και ώρα 21:45 στο στάδιο «ΓΣΠ», είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

Στη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, εξήγησε ότι η κίνηση αυτή γίνεται ως ένδειξη εκτίμησης προς τον κόσμο που παρευρέθηκε στον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής Κύπρου απέναντι στην Βουλγαρία.

Ο κ. Κούμα είπε ότι “χθες βράδυ το Κυπριακό ποδόσφαιρο έστειλε ένα μήνυμα, πως έχουμε παρών, κυρίως όμως έχουμε μέλλον. Δεν βρισκόμαστε στο τέλος της προσπάθειας αλλά στο ξεκίνημα. Αγκαλιάζουμε τους διεθνείς μας, αγκαλιάζουμε την ομάδα που μας ενώνει και της δίνουμε δύναμη για τις νέες προκλήσεις που έρχονται”.

Είπε ακόμα ότι “Ως ένδειξη εκτίμησης για την στήριξη που έδωσε ο κόσμος στην Εθνική μας, προχωρήσαμε σε όλες τις απαιτούμενες συνεννοήσεις με την UEFA έτσι ώστε στον αγώνα της Δευτέρας με τη Νορβηγία, η είσοδος για το κοινό να είναι ελεύθερη”.

“Μπορεί στο αγωνιστικό μέρος ο αγώνας να τελείωσε ισόπαλος, αλλά ως ΚΟΠ νιώθουμε ότι κερδίσαμε το πρώτο στοίχημα για να εξυψώσουμε την Εθνική μας ομάδα απέναντι στα μάτια του κάθε Κύπριου αλλά και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής οικογένειας γενικότερα” κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close