Ποδόσφαιρο

Με τους Ρώσους διοικούντες τα βάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου

«Καταντήσατε την ομάδα μας περίγελο σε όλη την Κύπρο με την αδιαφορία σας», ανέφεραν οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου τα έβαλαν την Κυριακή με τους Ρώσους διοικούντες της ποδοσφαιρικής ομάδας και κάλεσαν για αποχή από τα γήπεδα.

Ο σύνδεσμος φιλάθλων της Πάφου (ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5) ανέφερε σε ανακοίνωση του ότι για ακόμη ένα παιχνίδι οι φίλοι της ομάδας έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι, νεύρα και απογοήτευση και πως νιώθουν ξενερωμένοι για ότι συμβαίνει στην ομάδα τους.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες μόλις ώρες μετά τη νέα ήττα που δέχθηκε η Πάφος με 0-1 από την Δόξα Κατωκοπιάς.

«Δυστυχώς, καλός ή κακός αυτοί που τα άκουσαν για ακόμη μια φορά ήταν οι ποδοσφαιριστές (σε κάποιους άξιζε) και το υπηρεσιακό προπονητικό τημ (ομάδα)… Με την “διοίκηση” των Ρώσων επενδυτών να είναι άφαντη ή για να είμαστε ποιο σωστοί αν προτιμάτε, είμαστε μια ομάδα χωρίς διοίκηση, μια ομάδα απρόσωπη που λειτουργεί στον αυτόματο. Με μια λέξη φίλοι μας… Μ@@@@@Ο!», είπε ο ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5.

Συνεχίζοντας τον έντονα επικριτικό και σκληρό λόγο, οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου κατηγόρησαν τη διοίκηση, αναφέροντας πως «από τα γραφεία της εταιρείας μέχρι κάτω στο προπονητικό κέντρο, βολεύτηκαν όλοι στα λεφτά των Ρώσων και δεν το κουνάει κανένας από την καρέκλα και την θέση τους».

«Κύριοι Λομακιν και Ντουποφ καταντήσατε την ομάδα μας περίγελο σε όλη την Κύπρο με την αδιαφορία σας!», είπε ο ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5, απευθυνόμενος στους Ρώσους επενδυτές Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουπόφ.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου κάλεσαν τον κόσμο να απέχει από τα γήπεδα την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close