Πολιτική

Στην Αθήνα θα μεταβεί ο Χριστοδουλίδης εν μέσω εξελίξεων στην περιοχή

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα τη Δευτέρα, εν μέσω των εξελίξεων στην περιοχή και των κλιμακούμενων τουρκικών παραβιάσεων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες διαβουλεύσεις με συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών.

Οι δύο υπουργοί θα υπογράψουν μνημόνιο κατανόησης για πολιτικές διαβουλεύσεις και τεχνική συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών της Κύπρου και της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Χριστοδουλίδης θα πραγματοποιήσει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τον υπουργό Εξωτερικών θα συνοδεύουν κατά τις επαφές του ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβυς Τάσος Τζιωνής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close