Κύπρος

Στην εντατική 39χρονος μετά από τροχαία σύγκρουση στη Ξυλοφάγου

OnlinEpikairotita — Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα 39χρονος, ο οποίος υπέστη αιμορραγία εγκεφάλου μετά από τροχαία σύγκρουση.  

Ο 39χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Αυγόρου – Ξυλοφάγου γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό του και αφού προσέκρουσε σε φρεάτιο, ανατράπηκε σε χωράφι.

Στο όχημα επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα ηλικίας 39 και 20 ετών. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 39χρονος συνοδηγός φέρει κατάγματα πλευρών και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, ο 20χρονος φέρει εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε, ενώ ο 39χρονος οδηγός υπέστη αιμορραγία εγκεφάλου και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)