ΣΙΝΕΜΑ

Στην Κύπρο τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ

Στην Κύπρο εξολοκλήρου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας ‘Jiu Jitsu’, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Νίκολας Κέιτζ.

Η ταινία αξίας 24,6 εκατομμυρίων τιτλοφορείται ‘Jiu Jitsu’ και είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας και πολεμικών τεχνών, σε παραγωγή Martin J. Barab και Dimitri Logothetis – ο οποίος θα είναι και ο σκηνοθέτης.

Το καστ συμπληρώνουν οι καταξιωμένοι επίσης ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Frank Grillo, Alain Moussi, Rick Yune, Marie Avgeropoulos και JuJu Chan.

Ο Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) αναφέρει σε ανακοίνωση του, πως «η εξέλιξη αυτή είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη του τομέα της κυπριακής Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας, αλλά και για την κυπριακή οικονομία στο σύνολό της, αφού πρόκειται για μια σημαντική επένδυση με πολλαπλά οφέλη, που θα προβάλει τη χώρα μας ανά το παγκόσμιο».

Προσθέτει ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο τον οργανισμό, το γεγονός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την ανάθεση των νέων αυτών αρμοδιοτήτων, έγινε κατορθωτή με στοχευμένες και καλά συντονισμένες προσπάθειες, η προσέλκυση της πρώτης κινηματογραφικής παραγωγής».

Το υπουργικό Συμβούλιο ανέθεσε πρόσφατα στον Invest Cyprus την αποκλειστική ευθύνη της ανάπτυξης του τομέα της Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας, καθώς και την προεδρία της Επιτροπής Αξιολόγησης των Αιτήσεων του Σχεδίου Κινήτρων (ΕΑΣΟ).

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)