Ναυτιλία

Στην Ολλανδία για προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας η Νατάσα Πηλείδου

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Νατάσα Πηλείδου, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ολλανδία, μεταξύ 4 και 7 Φεβρουαρίου 2020, όπου θα έχει συναντήσεις με αριθμό ναυτιλιακών εταιρειών που εδρεύουν εκεί.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η παρουσίαση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η Κυπριακή σημαία και η Κύπρος ως σημαντικό ναυτιλιακό κέντρο, καθώς και το ελκυστικό φορολογικό πλαίσιο που διέπει την κυπριακή ναυτιλία, ανέφερε την Τετάρτη το γραφείο του Υφυπουργείου Ναυτιλίας.

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα παραθέσει δεξίωση σε στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και παράγοντες της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας. Η δεξίωση θα διεξαχθεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολλανδίας (Rijksmuseum van Oudheden) στην πόλη Leiden όπου λαμβάνει χώρα η αφιερωμένη στην Κύπρο έκθεση, με θέμαCyprus: A dynamic island’, η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα αρχαιολογική έκθεση που πραγματοποιείται στο εξωτερικό, στα πλαίσια της οποίας εκτίθενται 300 και πλέον κυπριακές αρχαιότητες.

Μέσα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση το Υφυπουργείο Ναυτιλίας στοχεύει στην αποτελεσματική προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας και παράλληλα την προβολή του πλούσιου πολιτισμού της Κύπρου, με επιδίωξη την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών και πολιτιστικών δεσμών των δύο χωρών.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close