ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Σερβίας

Οι υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας και της Σερβίας θα παραστούν στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου για την επέτειο ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Κύπρου.

Η Κυπριακή Δημοκρατία γιορτάζει την 59η επέτειο από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της και πραγματοποιεί την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση μηχανοκινήτων και πεζοπόρων τμημάτων την 1η Οκτωβρίου, στις 11:00, επί της οδού Ιωσήφ ΧʺΙωσήφ στον Στρόβολο.

Πριν από την έναρξη της παρέλασης, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή στον χώρο της παρέλασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίσημη έπαρση σημαίας, η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και η ρίψη 21 χαιρετιστήριων κανονιοβολισμών, αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας σε σχετική ανακοίνωση.

Παρόντες στην παρέλαση θα είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση, και ο Υπουργός Άμυνας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)