ΚύπροςΠολιτική

Στις 20:30 το διάγγελμα Αναστασιάδη για σταδιακή άρση περιορισμών

Την ώρα που ορίστηκε να πραγματοποιηθεί το διάγγελμα που θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προς τους πολίτες για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριακός Κούσιος.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα απευθύνει διάγγελμα στον κυπριακό λαό απόψε στις 8.30μμ.», ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε γραπτή δήλωση του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις για τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με τον κυβερνητικό σχεδιασμό της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία ξεκίνησε στις 11:30, υπό την προεδρία του Προέδρου Αναστασιάδη, και όπου αναμένεται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας, είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο επιβεβαιώθηκαν 15 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ελεύθερη Κύπρο, με το σύνολο να ανέρχεται πλέον σε 837. Δεν καταγράφηκε κανένας θάνατος, ενώ μέχρι τώρα 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή του από τον κορωνοϊό.

Reporting by oestaff on April 29, 2020.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close