Στις αντιδράσεις για το φινάλε του ‘Game of Thrones’ απαντά το HBO

Game of Thrones Finale
[Photo Credits: HBO]

Ο πρόεδρος προγράμματος του HBO, Casey Bloys, απάντησε στις αντιδράσεις του κόσμου για το φινάλε της σειράς ‘Game of Thrones’.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Deadline, ο Bloys ρωτήθηκε αν τον εξέπληξαν οι αντιδράσεις των θαυμαστών για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ‘The Iron Throne’.

«Όχι. Για να πω την αλήθεια, για μια τόσο μεγάλη σειρά και με τόσους παθιασμένους θαυμαστές, δεν νομίζω ότι υπήρχε τρόπος να είναι όλοι χαρούμενοι. Με βάση τις αντιδράσεις του κοινού που είδα, τις οποίες δέχομαι σε ένα λογικό επίπεδο, φαίνονται διχασμένες και σωστές — κάποιοι το αγάπησαν, κάποιοι το μίσησαν. Το θέμα είναι ότι όλοι είναι παθιασμένοι», απάντησε ο πρόεδρος προγράμματος του αμερικανικού δικτύου.

Casey Bloys
[Photo Credits: David Buchan/Shutterstock]
Προσθέτοντας ότι «Όλοι είχαν ελπίδες για το πού θα κατέληγαν ή θα έπρεπε να καταλήξουν οι χαρακτήρες. Αλλά οι Dan και David είχαν ένα σχέδιο για το τι θα γινόταν εδώ και καιρό και το υλοποίησαν, γιατί αυτό ήθελαν ως δημιουργοί της σειράς. Νομίζω έκαναν καταπληκτική δουλειά. Ήταν δύσκολο, αλλά τα κατάφεραν. Δεν έκαναν τους πάντες χαρούμενους, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός ήταν ο στόχος τους.»

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com