Πολιτική

Στις Βρυξέλλες για το μέλλον της ΚΑΠ ο υπουργός Γεωργίας

Ανταλλαγή απόψεων για τη δέσμη μεταρρυθμίσεων της ΚΑΠ μετά το 2020.

Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) με επίκεντρο τις περιβαλλοντικές και κλιματικές θα συζητήσουν τη Δευτέρα οι αρμόδιοι υπουργοί των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, αναχώρησε σήμερα στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Συμβούλιο θα συνεχίσει την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη δέσμη μεταρρυθμίσεων της ΚΑΠ μετά το 2020 και αναμένεται να επικεντρωθεί ιδιαίτερα στις περιβαλλοντικές και κλιματικές πτυχές της.

Παράλληλα, θα συζητηθούν τόσο τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν μέχρι στιγμής, για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής και κλιματικής φιλοδοξίας της γεωργικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και οι προτάσεις για μελλοντικές εργασίες.

Η συζήτηση θα επεκταθεί επίσης στους μεταβατικούς Κανόνες της ΚΑΠ, οι οποίοι αποσκοπούν στη διασφάλιση της συνέχειας των πληρωμών και των προγραμμάτων κατά την περίοδο που θα μεσολαβήσει ανάμεσα στην υφιστάμενη και τη νέα ΚΑΠ.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close