Στην κατεχόμενη Αμμόχωστο για συναυλία η Βελγίδα τραγουδίστρια Lara Fabian

Στην κατεχόμενη Αμμόχωστο για συναυλία προσκλήθηκε και αποδέχθηκε να τραγουδήσει η παγκοσμίου φήμης Βελγίδα τραγουδίστρια Lara Fabian. 

Η 45χρονη τραγουδίστρια που έχει στο ενεργητικό της πάνω από 25 χρόνια καριέρας και πολλές σπουδαίες επιτυχίες όπως το «Je t ‘aime» και το «Je suis malade», ανακοίνωσε χθες μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, την συμμετοχή της στο Φεστιβάλ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Η συναυλία της τραγουδίστριας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο της Σαλαμίνας στα πλαίσια του “Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τέχνης” που διεξάγεται για 19η χρονιά στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου.

lara-fabian-katexomena

Οι σχέσεις της Βελγίδας τραγουδίστριας με την Κύπρο δεν είναι μακρινές, καθώς έχει συνεργαστεί πριν ένα περίπου χρόνο με τον Κύπριο στιχουργό Γιώργο Πελλαπαϊσιώτη για το τραγούδι Make Me Yours Tonight. Αυτή τη φορά όμως, επιχειρώντας να εμβαθύνει τους δεσμούς της με την Κύπρο, ανακοίνωσε μεγάλη συναυλία στο αρχαίο θέατρο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα παράνομο καθεστώς.

Όπως φαίνεται για την τραγουδίστρια δεν έχει σημασία ότι η πόλη στην οποία θα εμφανιστεί για συναυλία,  τελεί υπό τουρκική κατοχή εδώ και 41 ολόκληρα χρόνια, ή ότι βρίσκεται υπό το παράνομο καθεστώς της λεγόμενης «ΤΔΒΚ», η οποία αυτοαποκαλείται «κράτος» και δεν αναγνωρίζεται διεθνώς.

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο του φεστιβάλ:

 

 

 

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com