Απόψε ο μεγάλος τελικός του Survivor 2019

Survivor 2019 - Greece VS Turkey

Μετά από πέντε μήνες συγκίνησης, στεναχώριας και δυνατών αγώνων στον Άγιο Δομίνικο, έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Survivor 2019.

Απόψε το βράδυ στις 20:50 οι Έλληνες και Τούρκοι παίκτες «ταξίδεψαν» σε έναν δύσκολο προορισμό γεμάτο κακουχίες, πείνα, νεύρα και σκληρούς στίβους μάχης.

Το ταξίδι τελειώνει εδώ και δυο από τους διαγωνιζόμενους, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος, θα αναδειχθούν νικητές και θα φύγουν αγκαλιά με τον τίτλο του Survivor 2019 και με το χρηματικό έπαθλο.

Από την ελληνική πλευρά η πρώτη φιναλίστ του τελικού είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Οι υπόλοιποι τρεις που συμπληρώνουν την τετράδα είναι η Δήμητρα Βαμβακούση, η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Νίκος Κοσμάς, οι οποίοι έχουν ήδη τεθεί στην κρίση του κοινού, που θα στείλει τον αγαπημένο του παίκτη στη δυάδα του τελικού.

Απόψε το βράδυ, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ, μετά τη Δαλάκα.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να χειροκροτήσουν τον μεγάλο νικητή. Μαζί τους συγγενείς και φίλοι και φυσικά ο Γιώργος Λιανός για να μοιραστούν όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο.

Οι οικοδεσπότες του μεγάλου τελικού θα είναι για τον τούρκικο ο Ατζούν Ιλίτζαλι και για τον ελληνικό ο Σάκης Τανιμανίδης.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com