Σύγκρουση σκαφών με δύο νεκρούς στο Πόρτο Χέλι

Λιμενικό - Ελλάδα
[File Photo - Credits: EUROKINISSI]

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τρίτος τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, μετά από σύγκρουση σκαφών στο Πόρτο Χέλι του νομού Αργολίδας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά στις 21:00 στη θαλάσσια περιοχή Θυνί Αργολίδας, όταν ένα φουσκωτό σκάφος, μήκους δέκα μέτρων, εμβόλισε και βύθισε ένα ξύλινο σκάφος, πέντε μέτρων.

Στο φουσκωτό σκάφος επέβαιναν 10 Γάλλοι τουρίστες – δύο άνδρες, τρείς γυναίκες και πέντε παιδιά – και στο ξύλινο 3 Έλληνες – δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Από τη σύγκρουση των δύο σκαφών, δύο άνδρες βρήκαν ακαριαίο θάνατο και μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά – και οι τρεις επιβάτες του ξύλινου σκάφους.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Άργους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Γάλλοι υπήκοοι υποβλήθηκαν σε μία πρώτη αλκομέτρηση με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ θα ακολουθήσει επιπλέον εξέταση στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους.

Στη θαλάσσια περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση των σκαφών μετέβηκαν στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, προκειμένου να ερευνήσουν τη θαλάσσια περιοχή για τυχόν άλλον αγνοούμενο που μπορεί πιθανόν να επέβαινε στο ξύλινο αλιευτικό σκάφος.

Προς το παρόν, παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το Μέγαρο Μαξίμου.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com